World Wide Web :: De ce trebuie sa fiu prezent pe internet ?

COSTURI: . . . zero chirie, zero utilitati, zero salarii . . . CLIENTI ? . . . "world wide web" !

Fie ca vorbim de o pagina de prezentare, catalog sau magazin virtual, a nu aborda internetul este aproape o nebunie, avand in vedere ca 76% din populatia Europei este conectata la internet si se bazeaza pe mediul virtual pentru documentare si achizitionarea produsellor incepand de la cele uzuale pana la cele exclusiviste.

Clientela virtuala aduce in permanenta necesitati noi si diversificate. Evitand costurile de spatiu, personal si logistica implicate de retail-ul offline sau traditional, varianta online elimina toate barierele fizice oferind cea mai buna metoda de prezentare si comercializare catre o piata de desfacere nelimitata.

Concept grafic :: Cum ma prezint in fata clientului

Profesionalism, seriozitate, calitate . . . impresii pe care le puteti crea la prima vedere.

Imaginea unei companii este varful de lance al comertului, este primul lucru pe care un potential client il va stii despre compania Dvs, este factorul care il poate determina sa continue abordarea sau nu. Incepand de la sigla si alegerea culorilor, pana la elementele artistice folosite, adoptarea si consecventa unei linii grafice definitorii va determina clientul sa ramana cu o impresie buna si sa recunoasca prezenta Dvs. in fata concurentei.

Imaginea unei companii sustine cultura corporatista pe care ati impus-o in cadrul afacerii, reprezinta felul in care va respectati si in care veti respecta clientii. Imaginea unei companii sugereaza calitatea produselor si serviciilor oferite si poate fi factorul determinant in orice interactiune.

Ce am nevoie :: Catalog / Magazin / Blog

Pagina de PREZENTARE: Pachetul contine o pagina de internet cu o grafica moderna realizata dupa ultimele standarde SEO, ideala pentru cei care doresc sa fie usor de gasit pe internet si doresc sa-si prezinte conceptul afacerii si serviciile oferite.

Pachetul contine: Grafica bazata pe template, Un numar de 3-5 pagini continand maxim 10 imagini si text in limita a 3.000 caractere, Pagina de contact si formular de contact online

Pagina web tip CATALOG: Pachetul contine o pagina de internet cu o grafica moderna realizata dupa ultimele standarde SEO, conceputa pentru o afacere de timp comert cu o gama restransa de produse, care necesita o abordare personala catre potentialii clienti.

Pachetul contine: Grafica bazata pe template, Un numar de 5-10 pagini continand maxim 30 imagini si text in limita a 10.000 caractere, Catalog de produse administrabil (puteti adauga, sterge sau modifica Dvs. lista de produse), Pagina de contact si formular de contact online

Pagina web tip MAGAZIN: In functie de necesitatile afacerii dvs, pachetul contine una sau mai multe din facilitatile urmatoare selectate si personalizate conform specificatiilor Dvs.

Pachetul contine: Grafica personalizata unicat, Un numar finit pagini statice text/imagini, Magazin online administrabil (puteti adauga, sterge sau modifica categorii si subcategorii, produse, cos de cumparaturi, comanda online, plata online), Galerie foto, Newsletter, Articole/Stiri

MediaMind WDS :: Alte servicii oferite

Birotica si obiecte personalizata (Carti de vizita, foi cu untet, cataloage, CD-uri de prezentare, CD-uri tiparite, obiecte promotionale personalizate)

Foto - Video (sedinte foto, filmari, procesare imagine/sunet)

Promovare media (spoturi audio sau video pentru radio/TV, animatie 3D, montaj)

Promovare web / Campanii e-mail (numai pentru proiectele executate de noi)